ФЕСТИВАЛ НА ЗЕЛЕНИТЕ ИДЕИ (GREEN FEST)

Съюзът на ландшафтните архитекти получи официална покана от организаторите за участие на ФЕСТИВАЛ НА ЗЕЛЕНИТЕ ИДЕИ '2014 (GREEN FEST '2014), който ще се състои от 11 - 13 април 2014 г., гр. София, Южен Парк. Организатор на събитието е Асоциация на производителите на декоративни растения в България (АПДРБ). Фестивалът е под патронажа на кмета на Столична община, г-жа Йорданка Фандъкова, и се провежда с подкрепата Столична община и дирекция „Зелени системи“. Програмата включва ИЗЛОЖЕНИЕ ВСИЧКО ЗА ГРАДИНАТА И ФЕСТИВАЛНА ПРОГРАМА ОТ КОНЦЕРТИ, КОНКУРСИ, ЗЕЛЕНИ РАБОТИЛНИЦИ И ДЕМОНСТРАЦИИ.

Официалното откриване ще се състои на 11 април 2014 г. (петък) от 11:00 часа на сцената на Грин Фест 2014, в Южен Парк III част. (срещу бул. „Гоце Делчев“)

Участниците в изложението - освен членовете на сдружение АПДРБ, 30-те най-големи фирми производители на декоративни растения в България, ще участват и много производители и търговци, чиито бизнес съпътства нашия бранш, като: производители и търговци на цветя и растения, фирми за проектиране и изпълнение на зелено строителство, за градинско и парково обзавеждане, за архитектурни и художествени изделия и елементи, за инструменти и градинска техника, машини, поливни системи, оранжерии, фирми за препарати за растителна защита, издателства на специализирана литература и др. Изложението е с международно участие.

В програмата на изложението е включена и богата съпътстваща програма от детски зелени работилници, демонстрации на флористи, бонсай клубове и икебана, концертни изяви на самодейни колективи. В програмата е предвидена и благотворителност.

Можете да следите актуалната информация за изложението чрез уеб-страницата (http://nurserybg.eu/cmsj/index.php?lang=bg) на асоциацията и на Гриин Фест'2014: http://greenfest-bg-2014.weebly.com/

 

Адрес

София 1756

София, ул. "Кракра" 11

ПРИЕМНО ВРЕМЕ НА СЛА:
Вторник 16.00-18.00ч
Четвъртък от 10.00-12.00ч

 

За контакт

Телефон

Пишете ни на

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...